Avís Legal

Qui som?

  • Nom empresa: Adaptive Technology SL
  • CIF: B67623710
  • Domicili social: C/ Bilbao, 237 Local 2 0805 Barcelona
  • Correu electrónic: hola@urbban.tech
  • Telèfon: 900 877 321

Condicions d'ús

L'accés i l'ús d'aquest lloc web estan subjectes a les condicions següents. Llegiu detingudament abans d'utilitzar el lloc. En accedir i utilitzar aquest lloc, vostè accepta aquestes condicions sense limitació ni reserva.

Propietat intelectual

Els continguts d'aquest lloc web, incloent-hi textos, imatges, logotips, gràfics i altres materials, estan protegits per drets de propietat intel·lectual. Queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública i qualsevol altre ús sense el consentiment exprés d'urbban.

Enllaços a tercers

Aquest lloc web pot incloure enllaços a llocs web de tercers. Urbban no es fa responsable del contingut d'aquests llocs web i no en garanteix l'exactitud, legalitat o idoneïtat.

Protecció de dades

Les dades personals proporcionades a través d'aquest lloc web es tractaran d'acord amb la nostra Política de Privadesa, la qual podeu consultar [enllaç a la política de privadesa].

Responsabilitat

Urbban no es fa responsable dels danys i perjudicis que puguin derivar-se de lús daquest lloc web o de la manca de disponibilitat del mateix.

Llei aplicable i jurisdicció

Aquestes condicions dús es regeixen per la legislació espanyola. Qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en relació amb aquest lloc web se sotmetrà a la jurisdicció dels tribunals competents de Barcelona.

Modificacions

Urbban es reserva el dret de modificar aquestes condicions en qualsevol moment. Les modificacions entraran en vigor immediatament després de la publicació en aquest lloc.

Contacte

Si teniu alguna pregunta sobre aquest avís legal, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de hola@urbban.tech

Tornar